Поздравителен адрес

Print pagePDF pageEmail page

                                     IMG_8773             ПОЗДРАВИТЕЛЕН  АДРЕС

по случай 3 декември-Международният ден на хората с увреждания

          Уважаеми съграждани, хора с увреждания от община Несебър,

         Приемете от мое име, и от името на институцията, която представлявам сърдечни поздрави и благопожелания по случай Международния ден на хората с увреждания – 3 декември

        На този ден изразяваме нашето уважение, почит и внимание  към вас- хората с увреждания.Ние си даваме сметка, че вашето ежедневие не винаги е лесно и това ни задължава като общинско ръководство да се отнасяме отговорно и с разбиране към вашите проблеми. Заедно да търсим пътища и средства за облекчаване на битието ви, да помагаме на вашите семейства.         Аз вярвам,че наша много важна и чисто човешка мисия е хората с увреждания да получават необходимата им подкрепа за постигане на  пълноценно човешко съществуване.

      Но това няма как да стане без обединяване на усилията на цялото общество, на всички държавни органи и неправителствени организации за гарантиране на конституционните и законови права за достоен живот на всички хора с увреждания!      Пожелавам ви най-чистосърдечно  повече радост и усмивки, здраве и кураж  за преодоляване на предизвикателствата, които животът ви поднася!     Честит празник!

                                                                                                          Благой ФИЛИПОВ-

                                                                   председател на Общинския съвет-Несебър