Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/osnesseb/archive/web/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0

Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/osnesseb/archive/web/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0
Честит празник, народни будители на Несебър! – Общински Съвет Несебър

Честит празник, народни будители на Несебър!

Print pagePDF pageEmail page

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

  Честит празник, народни будители на Несебър!

   От името на Общинския съвет и от мое име Ви благодаря за мисията, на която сте се посветили, и която осъществявате на територията на община Несебър!

    Думата будител навлиза в съвременния български език със смисъл на човек, който през целия си живот активно популяризира жаждата за знание, духовност и култура.

     Да бъдеш будител днес обаче означава не само да си съпричастен към  идеите на новото време, но и да отвориш очите на другите за тях.

      Нека празникът на Народните будители -1 ноември отново ни огрява с вярата, надеждата и любовта-тези три непобедими,неподкупни и неостаряващи през Времето духовни сили.

       На този ден искам и да ви благодаря за грижите, обичта и насоките, които давате на подрастващите за ценността, че будността е особено важна предпоставка за едно по-добро бъдеще лично и общонародно.

       Бъдете живи и здрави!

       Честит празник!

                                                                                                Ваш Благой ФИЛИПОВ-

                                                                 председател на Общинския съвет-Несебър