Обръщение

Print pagePDF pageEmail page

До

Гражданите и гостите

на община Несебър 

ОБРЪЩЕНИЕ 

ДА ПОМОГНЕМ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ БЕДСТВИЕТО В ГРАД  КИЛИФАРЕВО !

 Уважаеми съграждани от община Несебър,уважаеми гости на общината,

        Всички ние сме свидетели на жестокото и опустушително бедствие ,което сполетя хиляди  семейства в различни райони.Сред тях е красивото градче Килифарево,Великотърновско.

        Предполагам , някои от вас знаят,че това е моя роден град.Държавните и общински институции правят възможното да помогнат на пострадалите около 50  семейства в града,но щетите на хората са за милиони.

 Наблизо се намира и известния Килифаревски манастир,който също е пострадал от наводнението.

        Считам,че е и наш граждански дълг да подпомогнем пострадалите семейства,които години наред ще трябва да възстановяват щетите на къщите,имуществото и стопанството си.

        За целта открих  дарителска банкова сметка-„НЕСЕБЪР ПОМАГА НА КИЛИФАРЕВО”,по която желаещите могат да  привеждат средства:

 BG86UNCR70001521765659

Уни Кредит Булбанк АД

        Финансови помощи ще приемам и в офиса си в гр.Несебър-ул.”Иван Вазов” № 14/партер/Офис „Адмирал брокер”,тел.0554 4 21 04 ,0898 349910,

E-mail-k_kosev@abv.bg

        Всяка седмица ще информирам за събраните средства,които в края на тази дарителска кампания-след два месеца ще бъдат предадени на кмета на гр.Килифарево за разпределение.

 Уважаеми съграждани,уважаеми гости на община Несебър,не се съмнявам във вашето милосърдие и съпричастност към съдбата на пострадалите в близкия до Несебър Великотърновски край.

 Нека чрез вас Несебър да помогне на Килифарево !

 Красимир Косев

Общественик

 

25.06.2014